Ethiopian Airlines, βραβευμένη ως η «Καλύτερη Αφρικανική Αεροπορική Εταιρεία»


Ο μεγαλύτερος αεροπορικός όμιλος της Αφρικής, η Ethiopian Airlines, στέφθηκε ως η «Καλύτερη Αφρικανική Αεροπορική Εταιρεία» στo πλαίσιο των Βραβείων Business Traveler 2021. Οι ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν από ταξιδιώτες επαγγελματίες, που ταξιδεύουν τακτικά, έλαβαν υπόψιν την περίοδο του Covid-19 με τα βασικά ερωτήματα να καλύπτουν την αποτελεσματικότητα των αεροπορικών εταιρειών στην επικοινωνία, την αποτελεσματική εφαρμογή προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό και την ευελιξία στις αλλαγές εισιτηρίων. Οι ερωτήσεις για την έρευνα επέτρεψαν στους επιβάτες να αναλογιστούν την εμπειρία τους πριν και κατά τη διάρκεια των διαφόρων σταδίων της κρίσης του Covid-19.

Σχετικά με το βραβείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ethiopian Airlines Tewolde GebreMariam, δήλωσε: «Xαιρόμαστε ιδιαίτερα για την κατάκτηση αυτού του εγνωσμένου κύρους βραβείο, καθώς αποτελεί αντανάκλαση της ικανοποίησης των πελατών μας, γεγονός που καταδεικνύει την επιτυχία των καθημερινών προσπαθειών μας ως προς την παροχή ανώτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, σε όλα τα σημεία επαφής μαζί τους. Το βραβείο αποτελεί παράλληλα απόδειξη της πρόσθετης σκληρής δουλειάς και φροντίδας, που καταβλήθηκε από κάθε έναν από τους περισσότερους από 17.000 συναδέλφους μας, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ευχαρίστηση, η ασφάλεια, η άνεση, αλλά και η διευκόλυνση των πελατών μας καθημερινά. Οι αξιότιμοι πελάτες μας έχουν εκτιμήσει την πρόσθετη βιολογική ασφάλεια, που παρέχουμε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημικής κρίσης, η οποία υπήρξε η πλέον δύσκολη περίοδος για τον κόσμο γενικά και για τον κλάδο μας ειδικότερα. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους όσοι εξέφρασαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους προς την Ethiopian Airlines και βεβαίως προς τους διοργανωτές του βραβείου. Το βραβείο αυτό μας ωθεί να διαπρέψουμε έτι περαιτέρω στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και να ανταποκριθούμε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες προσδοκίες τους. Πάντα δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την ικανοποίηση των πελατών παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες. Δράττομαι επίσης αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους μου στην οικογένεια της Ethiopian Group για τις βραβευμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους».

Το Business Traveller αποτελεί το κορυφαίο περιοδικό για τους επαγγελματίες-ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, που ταξιδεύουν σε τακτική βάση, με τα Βραβεία του 2021 να αντικατοπτρίζουν ένα ευρύτερο από ποτέ φάσμα εμπειριών, διάρκειας 24 μηνών. Η Ethiopian Airlines δεν σταμάτησε ποτέ τις δραστηριότητές της, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εξυπηρετεί δε τους πελάτες της μέσω επαναπατρισμού και αποστολής βασικών ιατρικών προμηθειών σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία συγκέντρωσε διεθνή υποστήριξη και επαίνους για τον κρίσιμο ρόλο που έπαιξε στον παγκόσμιο αγώνα κατά της πανδημίας.

Παράλληλα, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Ethiopian Airlines, ο μεγαλύτερος Όμιλος Αεροπορίας στην Αφρική, τιμήθηκε με 4 βραβεία κύρους στο πλαίσιο των SKYTRAX 2021 World Airline Awards. Συγκεκριμένα, η Ethiopian Airlines κατέκτησε τα βραβεία ως: α) Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Αφρική 2021 για 4η συνεχή χρονιά, β) Καλύτερη Business Class στην Αφρική 2021 για 3η συνεχή χρονιά, γ) Καλύτερη Οικονομική Θέση στην Αφρική 2021 για 3η συνεχή χρονιά και δ) Καλύτερο πλήρωμα καμπίνας στην Αφρική 2021. Ανεβαίνοντας 7 θέσεις, η Ethiopian Airlines έχει επίσης κατακτήσει την 37η θέση στις 100 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2021, σύμφωνα με την ψηφοφορία που διεξήχθει από πελάτες αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως. Αναφερόμενος στο βραβείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Ethiopian Tewolde Gebremariam, τόνισε: «Το να συνεχίσουμε στην ίδια φάση, όπως πριν από τον Covid, ήταν μία πρόκληση. Ωστόσο, εδώ στην Ethiopian δεν τα παρατήσαμε ποτέ και δεν σταματήσαμε ποτέ να πετάμε διατηρώντας την πίστη μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας ανά πάσα στιγμή. Τα βραβεία που λάβαμε σήμερα αποτελούν απόδειξη της συνεπούς προσπάθειάς μας να παρέχουμε στους επιβάτες μας υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, παρά τα σκαμπανεβάσματα σε όλο τον κόσμο. Ως αεροπορική εταιρεία με επίκεντρο τον πελάτη και με γνώμονα την αγορά, ένα βραβείο SKYTRAX, όπου οι νικητές καθορίζονται με βάση τις ψήφους των ταξιδιωτών, υποδηλώνει το ταξίδι της αεροπορικής εταιρείας προς την σωστή κατεύθυνση, επομένως με μεγάλη χαρά αποδεχόμαστε τα συγκεκριμένα βραβεία».

Τα World Airline Awards είναι ένας ανεξάρτητος και αμερόληπτος θεσμός, που δημιουργήθηκε το 1999, προκειμένου να παρέχει μια μελέτη και έρευνα ικανοποίησης πελατών, σε πραγματικά παγκόσμιο επίπεδο. Οι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο ψηφίζουν στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έρευνας ικανοποίησης επιβατών αεροπορικών εταιρειών, για να αναδείξουν τους νικητές. Όχι τυχαία, επομένως, τα βραβεία αναφέρονται από τα Μ.Μ.Ε. σε όλο τον κόσμο ως «τα Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας». Η έρευνα World Airline Awards διήρκεσε για 23 μήνες (Σεπτέμβριος 2019 έως Ιούλιος 2021) και τα Βραβεία 2021 αντιπροσωπεύουν ένα συνδυασμό πιο κανονικών χρόνων ταξιδιού σε συνδυασμό με ορισμένα ταξίδια κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας. Πάνω από 100 εθνικότητες πελατών συμμετείχαν στην έρευνα, καθώς και περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρείες, με τα Βραβεία 2021 να βασίζονται σε 13,42 εκατομμύρια επιλέξιμες εγγραφές έρευνας, οι οποίες συνυπολογίστηκαν στα τελικά αποτελέσματα.

Λίγα λόγια για την Ethiopian Airlines

Η Ethiopian Airlines αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Αφρική. Στα 75 χρόνια λειτουργίας της έχει καταστεί ένας από τους κορυφαίους αερομεταφορείς της ηπείρου, ασυναγώνιστος σε αποτελεσματικότητα και επιχειρησιακή επιτυχία. Η Ethiopian κατέχει τη μερίδα του λέοντος του παναφρικανικού δικτύου επιβατών και φορτίου, που εκμεταλλεύεται τον νεώτερο και πιο σύγχρονο στόλο σε περισσότερους από 130 διεθνείς προορισμούς σε πέντε ηπείρους. Ο στόλος της Ethiopian περιλαμβάνει υπερσύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον αεροσκάφη όπως Airbus A350, Boeing 787-8, Boeing 787-9, Boeing 777-300ER, Boeing 777-200LR, Boeing 777-200 Freighter, Bombardier double cabin, με μέσο όρο ηλικίας του στόλου τα 7 έτη. Στην πραγματικότητα, η Ethiopian είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Αφρική, που κατέχει και εκμεταλλεύεται αυτά τα αεροσκάφη και η οποία εφαρμόζει ένα 15ετές στρατηγικό σχέδιο, το Vision 2025, που θα την καταστήσει τον κορυφαίο αεροπορικό όμιλο στην Αφρική, με επτά επιχειρηματικές μονάδες: Ethiopian International Services, Ethiopian Cargo & Logistics Services, Ethiopian MRO Services, Ethiopian Aviation Academy, Ethiopian ADD Hub Ground Services, Ethiopian Airports Services και Ethiopian Express Services. Η Ethiopian είναι μία πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία που σημειώνει μέση ανάπτυξη 25% τα τελευταία επτά χρόνια.

Copyright © Katerina Marinaki. All Rights Reserverd.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Κατερίνας Μαρινάκη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατηγορίες:Economy / ActivitiesΕτικέτες: , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: