To Β2Β Τravel & Μ.Ι.C.E. Event Athens, που διοργανώνει η έμπειρη ομάδα της εταιρείας Respond On Demand, σηκώνει αυλαία στις 31 Οκτωβρίου και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επικοινωνήσουν και να βρουν διαύλους συνεργασίας σε χρονικό διάστημα μιάμισης ημέρας. Η εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand κάνει το ντεμπούτο της στην Αθήνα, έχοντας εξασφαλίσει μία παλέτα αξιόπιστων τουριστικών γραφείων από πολλές χώρες, όπως το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ινδία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σλοβενία, η Ελβετία, η Αγγλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που επέλεξαν να συμμετέχουν στις αυστηρά επαγγελματικές Β2Β συναντήσεις, με σημαντικές ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς.

Σημειώνεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες buyers από το εξωτερικό καταβάλλουν μόνοι τους την αξία των αεροπορικών τους εισιτηρίων, ως απόδειξη ότι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην τουριστική αγορά της Ελλάδας και να βρουν νέους συνεργάτες στη χώρα μας. Στους Έλληνες συμμετέχοντες θα προσφερθεί δωρεάν και ένα ωριαίο σεμινάριο με θέμα «Sustainable ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία», ενώ παράλληλα θα αναλυθεί το πώς οι επιχειρήσεις τουρισμού μπορούν να γίνουν βιώσιμες-sustainable και να πιστοποιηθούν μέσα από μία αξιόπιστη, αλλά ταυτόχρονα οικονομική και εύκολη διαδικασία. Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει η Μαρία Αθανασοπούλου, εκπρόσωπος των Green Destinations σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επίσης, θα διεξαχθεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφιέρωμα για το ελαιόλαδο της Λέσβου, το οποίο θα απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους συμμετέχοντες, με αφορμή το πρόσφατο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ για την ελιά Elia Lesvos Confest, που πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο, στο πλαίσιο του οποίου ο Ελαιοτουρισμός αποτέλεσε κύριο θέμα συζήτησης και προβληματισμού. Χορηγοί αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι εταιρείες Olιve Family Estate & Products (Sigri Olive Mill), Tzortzis Family Olive Mill, Olive Epitome και Olive Oil Experience. Την παρουσίαση θα πλαισιώσει ο Δημήτρης Σαραντόπουλος, ιδρυτής της εταιρείας Olive Epitome, ο οποίος θα αναφερθεί στους παραγωγούς 4 διαφορετικών ετικετών εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από το νησί της Λέσβου, ενώ παράλληλα θα προσκαλέσει τους συμμετέχοντες σε μία εμπειρία γευσιγνωσίας ελαιολάδου και pairing με διαφορετικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Ένα ειδικά διαμορφωμένο degustation menu θα συνοδεύει τα 4 εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα παρουσιαστούν, την επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει το Olive Oil Experience Santorini, μία κοινή πρωτοβουλία του Δημήτρη Σαραντόπουλου και του διακεκριμένου chef Φάνη Μαϊκαντή, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Panigyri Festival Food Santorini, το οποίο εξειδικεύεται στην ανάδειξη διαφορετικών ποικιλιών ελαιολάδου μέσω της γαστρονομίας.

Ο στόχος και το όραμα της Respond On Demand από την ίδρυσή της, είναι η ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και είναι ευτυχία αυτό το όραμα να γίνεται πραγματικότητα κάθε χρόνο. Οι εκδόσεις μας «Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο» και το εξειδικευμένο site «Live to Travel and Taste«, αποτελούν υπερήφανους χορηγούς του B2B Travel & M.I.C.E. Event Athens. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Β2Β Τravel & Μ.Ι.C.E. Event Athens.
Copyright ©Katerina Marinaki. All Rights Reserverd. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Κατερίνας Μαρινάκη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Σχολιάστε