“JACK&JONES” meets “Veniero”: όλη η fashionable Αθήνα στο double trouble party στην Κηφισιά


Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το party του international brand “JACK&JONES” στο all day bar restaurant “Veniero”, το δημοφιλέστερο meeting point των βορείων -και όχι μόνο- προαστίων, στο οποίο σύσσωμοι οι επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και οι πιο γνωστές fashion crowd φυσιογνωμίες, έδωσαν το λαμπερό παρών. Την γιορτινή ατμόσφαιρα συμπλήρωσε τo εντυπωσιακό Dj Show της Μαρίας Αντωνά.

Από αριστερά: Μαρία Αντωνά – Σπύρος Σώλος – Κατερίνα Καρατζά – Κατερίνα Δόγκα.

Η “JACK&JONES”, το κυρίαρχο brand της πολυεθνικής εταιρείας “Bestseller”, αποτελεί ένα από τα κορυφαία brands ανδρικής ένδυσης στην Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στην κατηγορία του denimwear. Οι συλλογές της “JACK&JONES” περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα οποία απογειώνουν το νεανικό και ανδρικό στυλ σε κάθε περίσταση. Τα τελευταία 6 χρόνια η “JACK&JONES” έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με το brand να απαριθμεί 22 retail stores, αλλά και να τοποθετείται σε περισσότερα από 800 φυσικά καταστήματα ένδυσης.

Από αριστερά: Μαρία Μανάβη – Θοδωρής Σταθόπουλος – Σωκράτης Σώλος – Πάνος Τριανταφύλλου – Σπύρος Σώλος – Κατερίνα Καρατζά.
Από αριστερά: Κωνσταντίνος Βασάλος Χάρης Σιανίδης – Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Νίκος Γεωργιάδης.

To “Veniero” από την πλευρά του, βρίσκεται στην πλατεία Κεφαλαρίου και είναι ένας all day ζωντανός πολυχώρος με άποψη, αισθητική και γευστικές προτάσεις για κάθε στιγμή! Ένας μοντέρνος χώρος με cosy διακόσμηση και διακριτική πολυτέλεια, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το πρωϊνό του, τον καφέ και το δείπνο του, στο πλαίσιο μίας σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας. Το menu συμπληρώνει μία λίστα με μερικές από τις πιο ξεχωριστές ετικέτες κρασιών Ελλήνων παραγωγών, προσεκτικά επιλεγμένες, ώστε να συμπληρώνουν με τον ιδανικό τρόπο την εμπειρία. Το bar του “Veniero” προτείνει πάντα μια σειρά από φανταστικά signature cocktails, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά bars των βορείων προαστίων.

Από αριστερά: Steve Calfoglou – Ίνα Παλαμά – Περικλής Κονδυλάτος – Ραμόνα Βλαντή – Χάρης Σιανίδης.
Από αριστερά: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος – Μάνος Ιωάννου – Γιώργος Μανίκας – Γιάννης Αϊβάζης.
Μαρκέλλα Σαράιχα – Βασίλης Νάτσιος.

Copyright ©Katerina Marinaki. All Rights Reserverd. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση ή η αναπαραγωγή -ολική, μερική ή περιληπτική- του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Κατερίνας Μαρινάκη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Επιστροφή

Το μήνυμά σας έχει σταλεί

Προειδοποίηση
Προειδοποίηση
Προειδοποίηση
Προειδοποίηση
Προειδοποίηση
Προσοχή!

Κατηγορίες:Culture / EventsΕτικέτες: , , , , ,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.