Η ΙΤΑ Airways φέρνει πιο κοντά Αθήνα και Ρώμη με 3 καθημερινές πτήσεις


Στο Eleon Loft, με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, που γίνεται ακόμα πιο μαγευτική την ώρα του ηλιοβασιλέματος, η ITA Airways, ο νέος εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας παρουσίασε το πρόγραμμα πτήσεων από και προς την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2022, σε εκπροσώπους των ελληνικών Μ.Μ.Ε., καθώς και σε επιχειρηματικούς συνεργάτες της στην ελληνική αγορά. Στην εκδήλωση αυτή, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) παρευρέθηκαν, εκπροσωπώντας την ITA Airways, ο Pierfrancesco Carino, Αντιπρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων, ο Aldo D’Elia, Διευθυντής Ανάπτυξης Διεθνών Πωλήσεων και βέβαια η τοπική ομάδα της ITA Airways, που εδρεύει στην Αθήνα. Από πλευράς του Δ.Α.Α. παρευρέθηκε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing.

Η ΙΤΑ Αirways, με έναρξη από την 1η Ιουνίου, προσφέρει τρεις καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς τη Ρώμη (αεροδρόμιο Fiumicino) και αντίστροφα. Επιπλέον, το πρόγραμμα της εταιρείας συμπεριλαμβάνει απευθείας εποχικές πτήσεις τον Αύγουστο τόσο από την Ρώμη και το αεροδρόμιο Fiumicino, όσο και από το Μιλάνο και το αεροδρόμιο Milan Linate προς την Κέρκυρα, το Ηράκλειο και την Ρόδο (Ιούλιο έως Σεπτέμβριο). Επίσης, τον Αύγουστο η Κεφαλονιά θα εξυπηρετείται από την Ρώμη (Fiumicino) και η Θεσσαλονίκη από το Μιλάνο (Milan Linate).

 Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μarketing Δ.Α.Α. και Pierfrancesco Carino, VP International Sales, ITA Airways.

Με πτήσεις διαθέσιμες από τις 15 Οκτωβρίου 2021, η ITA Airways είναι ένας αποτελεσματικός και καινοτόμος αερομεταφορέας, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την παροχή ποιοτικής συνδεσιμότητας της Ιταλίας με εγχώριους, διεθνείς και διηπειρωτικούς προορισμούς, ενισχύοντας έτσι τον τουρισμό και το εξωτερικό εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί χάρη σε μια στρατηγική που εστιάζει στην εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών, σε συνδυασμό με την ψηφιοποίηση και τη βιωσιμότητα, στην περιβαλλοντική, κοινωνική και διοικητική προσέγγιση της εταιρείας.

Οι εκπρόσωποι της ITA Airways (από αριστερά): Θεοδώρα Ντάγκα – Sales Digital, Άννα Ξενάκη – Financial Manager, Aldo D’Elia – International Sales Development Manager, Δήμητρα Οικονόμου – Sales Account Executive και Pierfrancesco Carino – VP International Sales.

Την καλοκαιρινή περίοδο 2022, το πρόγραμμα της ITA Airways θα περιλαμβάνει ακόμα τους πλέον δημοφιλείς μεσογειακούς προορισμούς, με νέες πτήσεις προς τα νησιά της Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένης της Σαρδηνίας, που εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης, καθώς και από το Milan Linate του Μιλάνο. Προγραμματίζονται, επίσης, πτήσεις προς την Ισπανία και την Κροατία, καθώς και εποχικές πτήσεις τον Αύγουστο από τη Ρώμη (Fiumicino) και το Μιλάνο (Linate) προς Λαμπεντούζα, Παντελερία, Ίμπιζα, Μινόρκα και Μαγιόρκα. Tο Ντουμπρόβνικ των δαλματικών ακτών και το Σπλιτ, αμφότερα στην Κροατία, θα εξυπηρετούνται τον Αύγουστο από το Fiumicino της Ρώμης.

Αναμνηστική φωτογραφία των συμμετεχόντων στην εκδήλωση της ITA Airways.

Μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θα έχει ολοκληρωθεί και το πτητικό πρόγραμμα της ITA Airways για την αγορά των Η.Π.Α.: πέραν των δρομολογίων προς Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Βοστώνη -λειτουργούν ήδη οι απευθείας πτήσεις από Ρώμη και Μιλάνο (αεροδρόμιο Malpensa) προς τη Νέα Υόρκη- το πρόγραμμα περιλαμβάνει την έναρξη του δρομολογίου προς το Λος Άντζελες, από την 1η  Ιουνίου, με απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης. Την καλοκαιρινή περίοδο θα προστεθούν επίσης νέες πτήσεις από τη Ρώμη προς το Μπουένος Άιρες και το Σάο Πάολο της Βραζιλίας,-από τις αρχές Ιουνίου-, καθώς και προς το Τόκιο από τις 2 Αυγούστου.

Η καλοκαιρινή σαιζόν 2022 της ITA Airways περιλαμβάνει 63 νέους προορισμούς, εκ των οποίων 22 είναι εσωτερικού, 34 διεθνείς και 7 διηπειρωτικοί. Χάρη στις συμφωνίες κοινών κωδικών με τους μεγαλύτερους διεθνείς αερομεταφορείς, η ITA Airways συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της, παρέχοντας προνομιακή πρόσβαση στις αγορές που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την εταιρεία, πρωτίστως στην Ευρώπη και την Αμερική, καθώς επίσης και στην Αφρική και την Σαουδική Αραβία.

Αγορές εισιτηρίων για όλες τις πτήσεις της ITA Airways μπορούν να γίνονται μέσω του ιστότοπου ita-airways.com, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της ή από τα ταξιδιωτικά γραφεία και εκδοτήρια εισιτηρίων των αεροδρομίων.

Οι ομάδες της ΙΤΑ Airways και του Δ.Α.Α. κόβουν την τούρτα.

Πρόγραμμα Volare                      

Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής δέσμευσής της, η ITA Airways εγκαινίασε στις 15 Οκτωβρίου 2021 το «Volare», το νέο πρόγραμμα loyalty, το οποίο είναι επίσης προσβάσιμο για Αμερικανούς πελάτες. Έχει σχεδιαστεί ως ένα «ανοιχτό οικοσύστημα υπηρεσιών και προϊόντων», το οποίο διατίθεται από την ITA Airways και τους συνεργάτες της, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πελάτες έχουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία μεγίστης αξίας. Από τον Μάρτιο, το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με νέες δυνατότητες, που αυξάνουν την ευελιξία και την ευκολία χρήσης του και προσφέρουν στους συχνούς ταξιδιώτες ό,τι επιθυμούν, μέσα από ένα πρόγραμμα αφιερωμένο σε αυτούς. Το Volare ενισχύει την δύναμή του με βάση τις τέσσερις αξίες επάνω στις οποίες αναπτύχθηκε: «Ελευθερία», «Εξατομίκευση», «Επιλογή» και «Σύνδεση».

Σχετικά με την ITA Airways

Η ITA Airways, μια εταιρεία που ανήκει εξ ολοκλήρου στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών της Ιταλίας, στοχεύει στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού και καινοτόμου αερομεταφορέα, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την παροχή ποιοτικής συνδεσιμότητας της Ιταλίας, τόσο από πλευράς διεθνών προορισμών, ενισχύοντας έτσι τον τουρισμό και το εξωτερικό εμπόριο, όσο και εντός της χώρας, αξιοποιώντας επίσης την κινητικότητα τρένου-αεροπλάνου. Η ITA Airways θα θέσει την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στο επίκεντρο της στρατηγικής της, σε συνδυασμό με τη βιωσιμότητα στο περιβαλλοντικό πεδίο, στις κοινωνικές πτυχές και στο πεδίο της διακυβέρνησης. Η ITA Airways είναι μέλος της συμμαχίας SkyTeam από τον Οκτώβριο του 2021.

Copyright ©Katerina Marinaki. All Rights Reserverd. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Κατερίνας Μαρινάκη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατηγορίες:Economy / Activities, EuropeΕτικέτες: , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: