«Έρωτες θερίζουν», η νέα ποιητική συλλογή του Λευτέρη Ζαμπετάκη που εντυπωσιάζει


Το βράδυ της Δευτέρας 1η Απριλίου παρουσιάστηκε στην αλυσίδα πολιτισμού IANOS, στο κέντρο της Αθήνας, η νέα ποιητική συλλογή του Λευτέρη Ζαμπετάκη, με τίτλο «Έρωτες θερίζουν», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης του ποιητικής συλλογής, με τίτλο «Ψυχής μου κύματα» -η οποία βραβεύτηκε με το βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Ποίησης-, επέστρεψε με τα νέα ποιήματά του, που μιλούν για το πιο σπουδαίο, για εκείνον, πράγμα: την αγάπη και τον έρωτα αποτυπώνοντας σκέψεις και συναισθήματα με αριστοτεχνικό τρόπο.

Τον συντονισμό της παρουσίασης αυτής της νέας ποιητικής συλλογής, ανέλαβε με απόλυτη επιτυχία η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη, ενώ για το έργο του Λευτέρη Ζαμπετάκη μίλησε η διακεκριμένη στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και ποιήματα διάβασαν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί  Έμιλυ Κολιανδρή και Χρήστος Λούλης. Η έκπληξη της βραδιάς υπήρξε η μελοποίηση των ποιημάτων από το μουσικό ντουέτο String Dεmons -αποτελούμενο από τους Κωνσταντίνο και Λυδία Μπουντούνη-, οι οποίοι και τα ερμήνευσαν ζωντανά.

Η προσέλευση κόσμου ήταν εντυπωσιακή, ενώ το «παρών» τους στην εκδήλωση έδωσαν πολυάριθμοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, μεταξύ των οποίων οι: Μάρω Κοντού, Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σταμάτης Φασουλής, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ελένη Ράντου, Ρένια Λουιζίδου, Γιάννης Ξανθούλης, Τάσος Τρύφωνος, Δημήτρης Μακαλιάς, Κρατερός Κατσούλης, Γιώργος Χρανιώτης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Νίκη Παλληκαράκη, Δανάη Λουκάκη, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Βασίλης Παλαιολόγος, Πάνος Δημάκης, Λουκία Πιστιόλα, Γιώργος Περρής, Έλενα Κατρίτση, Μαρία Φιλίππου, Μαργαρίτα Μάτσα, Κική Τσόλκα, ο Βασίλης Λέκκας με τη σύζυγο του Σοφία Μαρή, η anchor woman του Mega Στέλλα Στυλιανού, η στιχουργός Γιούλα Γεωργίου, ο πρώην Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος, ο διεθνούς φήμης συγγραφέας Alex Michaelides κ.άλ.

Copyright ©Katerina Marinaki. All Rights Reserverd. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση ή η αναπαραγωγή -ολική, μερική ή περιληπτική- του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Κατερίνας Μαρινάκη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατηγορίες:Culture / EventsΕτικέτες: , , , , ,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.