«ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW», η φαντασμαγορική θεατρική παράσταση έρχεται στο Θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης»


«ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW», ένα μαγευτικό show όπου ιπτάμενα μαγικά χαλιά, μυστηριώδεις μάγοι, χορευτές και εναέριοι ακροβάτες σμίγουν σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, προσκαλώντας μας να πετάξουμε πάνω στο μαγικό χαλί, να γίνουμε φίλοι με το Τζίνι, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε για τη χαρά της ζωής, ταξιδεύοντας παράλληλα προς τη μακρινή Ανατολή και ανακαλύπτοντας τη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας, αλλά και τη δύναμη της φιλίας και της καλοσύνης.

Το πιο αγαπημένο έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας, που έχει συγκινήσει και εξάψει την ανθρώπινη φαντασία όσο κανένα άλλο, έρχεται σε μία νέα θεατρική υπερπαραγωγή, με ένα νέο υπέροχο θίασο και σε ρόλο-έκπληξη τον Αντώνη Λουδάρο, αλλά και με νέες μαγικές εκπλήξεις, που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. Μια παράσταση που εξυμνεί την ανθρώπινη θέληση και μιλά για την αιώνια μάχη του δίκαιου με το άδικο και της αγάπης με το μίσος.

«ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW», λοιπόν, ένα παραμύθι βγαλμένο μέσα από τις Χίλιες και μια νύχτες, που με τη μαγεία και την αστερόσκονη της Ανατολής, μας θυμίζει ότι αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, τα πάντα μπορούν να συμβούν! Στο Θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» (Κυψέλης 54, Αθήνα), για λίγες μόνο παραστάσεις, από 6 έως και 28 Απριλίου, κάθε Σάββατο στις 5:00μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 11:30π.μ. & στις 3:00μ.μ.

https://www.facebook.com/kolossaionproductions

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας

Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Δανάη Πανά

Χορογραφίες: Λευτέρης Κωνσταντίνου

Ακροβατικές χορογραφίες: Γιώργος Χιώτης

Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς

Sound design: CatLeap Sounds (Τσεσμελόγλου Δημήτρης)

Μουσική διδασκαλία: Γιώργος Κωστογιώργης

Υπεύθυνος Κατασκευής Σκηνικών: Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ

Σκηνοθεσία trailer: Παναγιώτης Κουντουράς

Φωτογράφιση: Γιώργος Νάκης

Παραγωγή: Kolossaion Productions, Θέατρο του Βορρά

Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Δαλλές, Δημήτρης Ελιάς, Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Γεράσιμος Παπικινός, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Σέβη Σπύρτου, Νίκος Χρηστίδης. Σε ρόλο-έκπληξη ο Αντώνης Λουδάρος.

Copyright ©Katerina Marinaki. All Rights Reserverd. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση ή η αναπαραγωγή -ολική, μερική ή περιληπτική- του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Κατερίνας Μαρινάκη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατηγορίες:Culture / EventsΕτικέτες: , , , ,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.