Η γνωστή influencer Βάσω Κολλιδά φωτογραφίζεται ως το νέο πρόσωπο της κορυφαίας εταιρείας “Zartaux”


Το αγαπημένο μοντέλο – influencer Βάσω Κολλιδά επιλέχθηκε από το premium brand «Zartaux» ως το νέο του πρόσωπο για το 2024. Γνωστή για την αγάπη της στα προϊόντα περιποίησης και skincare, η εταιρεία ομορφιάς βρήκε στο πρόσωπό της όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που πρέπει να έχει η σύγχρονη επαγγελματίας γυναίκα, αλλά και μητέρα, η οποία δεν σταματά ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της. Στο backstage της νέας καμπάνιας, που ανέλαβε η γνωστή φωτογράφος Κλεονίκη Παναγιωτοπούλου και η Μαριάννα Μούτσου, που επιμελήθηκε το make up και το hairstyling, επικράτησε ένα πολύ όμορφο κλίμα, ενώ το παρόν έδωσε και ο διευθυντής της “Zartaux GreeceΔημήτρης Καλιμίτζος. Η Βάσω Κολλιδά εντυπωσιάστηκε από όλη τη σειρά των προϊόντων της “Zartaux”, ενώ καθόλη τη διάρκεια της φωτογράφισης δεν σταμάτησε να τα δοκιμάζει.

Δημήτρης Καλιμίτζος και Βάσω Κολλιδά.
Από αριστερά: Μαριάννα Μούτσου, Βάσω Κολλιδά, Κλεονίκη Παναγιωτοπούλου.

Η “Ζartaux” είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, η οποία πρωταγωνιστεί στον τομέα των δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων. Τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα της “Zartaux” είναι γνωστά για την καινοτομία τους στην καταπολέμηση της δερματικής γήρανσης και προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθε τύπο δέρματος. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας για το ελβετικό brand είναι η εταιρεία “DDSA AESTHETIC INNOVATIONS”, η οποία έχει καταφέρει να αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές στον κλάδο της. Στοχεύει μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στην δημιουργία, την εξέλιξη αλλά και την απαράμιλλη δέσμευση για την τελειότητα.

Τα προϊόντα δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Ζartaux”.

Copyright ©Katerina Marinaki. All Rights Reserverd. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση ή η αναπαραγωγή -ολική, μερική ή περιληπτική- του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Κατερίνας Μαρινάκη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατηγορίες:Economy / ActivitiesΕτικέτες: , , ,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.