“Gala Αγάπης” από τη Βάνα Μπάρμπα για την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ»


Σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το “Gala Αγάπης”, που διοργάνωσε η αγαπημένη ηθοποιός και Πρόεδρος του Σωματείου “Δύναμη Ζωής ΑγάπηςΒάνα Μπάρμπα, στο ξενοδοχείο “Hyatt Regency Thessaloniki”, για την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασμαστικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ», με την ευγενική προσφορά της δικηγορικής εταιρείας “Παπαδοπούλου Βασιλεία, Καλαντζή Αναστασία και Συνεργάτες”. Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου έδωσαν το παρών από νωρίς το απόγευμα γνωστές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της εκκλησίας, της πολιτικής, του αθλητισμού, καθώς και φίλοι και συνεργάτες της κορυφαίας δικηγόρου Βασιλείας – Λιάνας Παπαδοπούλου, που τη συνεχάρησαν θερμά για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία της να στηρίξει έμπρακτα των αγώνα των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Η δικηγόρος Βασιλεία-Λιάνα Παπαδοπούλου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα,την Πρόεδρο του Σωματείου “Δύναμη Ζωής Αγάπης” Βάνα Μπάρμπα, την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου “Λάμψη” Κατερίνα Παρασκευαΐδου και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Συλλόγου Μόνικα Κατσούτα.
Ο Χάρης Σιανίδης της Beautiful People Pr Evemts με τη Σούζι Δούδου και τη Βάνα Μπάρμπα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο Υφυπουργός Υγείας Δημήτριος Βαρτζόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή, Αναστασία Κελεσίδου και Ιωάννης Μελισσανίδης, καθώς και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής της πόλης. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε το ευχαριστήριο video παιδιών που νοσούν προς την Βασιλεία – Λιάνα Παπαδοπούλου, αλλά και ο λόγος που εκφώνησε από το βήμα της αίθουσας, αναλύοντας όλα τα εσωτερικά κίνητρα που την ώθησαν σε μία τόσο σημαντική προσφορά.

Από αριστερά: Λιάνα Παπαδοπούλου, Βάνα Μπάρμπα, Πηγή Δεβετζή, Ιωάννης Μελισσανίδης, Αναστασία Κελεσίδου.
Από αριστερά: Μόνικα Κατσούτα, Μαρία Μελίνα Δερμεντζοπούλου – Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Νεφέλη Καλαντζή, Δημήτρης Κούβελας – Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Λιάνα Παπαδοπούλου, Αναστασία Καλαντζή, Κατερίνα Νοτοπούλου – Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης.

Η Βασιλεία – Λιάνα Παπαδοπούλου είναι σήμερα δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Το Δικηγορικό της γραφείο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 24 και χαρακτηρίζεται από την υψηλή επιστημονική κατάρτιση της δημιουργικής του ομάδας, που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της παροχής των νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών τις οποίες παρέχει στους πελάτες του. Ο Συλλόγος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασμαστικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ» ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από γονείς απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα, που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα και νοσηλεύτηκαν στα παιδο-ογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης. Περισσότερα στο https://lampsi.org.

Κατερίνα Νοτοπούλου – Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Βάνα Μπάρμπα, Λιάνα Παπαδοπούλου, Αναστασία Καλαντζή.
Η Λιάνα Παπαδοπούλου με όλους τους συνεργάτες της δικηγορικής εταιρείας «VLP».

Copyright ©Katerina Marinaki. All Rights Reserverd. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση ή η αναπαραγωγή -ολική, μερική ή περιληπτική- του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Κατερίνας Μαρινάκη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατηγορίες:Culture / EventsΕτικέτες: , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.